SISTE NYTT:

Sangene:
Skiræpp
Snømannsangen
Det er vår
Påsken endte TOPP
Ryddeorkester
Bade rømba

Sommerstranda

En stille stund
Ute er det høst
Halloween
Julekortsangen
Presangpartysangen
Se himlens stjerner
Året rundt 

Elgene går i studio: 28.august 2006
De Dresserte Elger rømmer skogen under elgjakta. Fra og med 1. september er de plassert på hemmelig sted i Oslo for å spille inn resten av CD-platen Året rundt. Platen skal slippes 1. november - første trygge dag i østlandsområdet uten elgejegere.


Bend it - like a banana: 28. juli 2006
De Dresserte Elger og DJ kake har skrevet den nye sangen for Bend it. Den ble fremført "live" i fire dager under Norway Cup i Oslo. DJ Kake og småelgene delte ut 2500 CD'er med den nye sangen og skrev autografer. Det ble også filmet en video som vil komme på disse nettsidene.

Glam synger på platen: 24. juni 2006
Sist søndag var DJ Moose og Glam sammen i studio 19 på Hamar og sang inn siste sang til platen Året rundt. Glam er gjestesanger på denne rockesangen og DJ Moose er utrolig stolt over ha en så dyktig rock'n roller med seg på platen.

1300 musikere spiller Elgesang: 22. juni 2006
De Dresserte Elger sin sang Vannmarsj ble fremført av1300 korpsmusikere under sommarlandfestivalen på Bø. DJ Moose syns det var litt skummelt å høre så mange spille, men det DJ kake syns det var kult.

Det Er Vår: 20. april 2006
Jazz, storband, stepping og Frank Sinatra er bakgrunnen for den ny barnesangen fra De Dresserte Elger. Gjest på sangen er den eminente musikeren Nissa Nyberget fra Julemorgen på NRK. FABELAKTIV!!

Påsken Endte Topp: 04. april 2006
Ny sang fra De Dresserte Elger sin plate er nå klar for radio. Ring de store radioprogrammene og be om sangen Påsken Endte Topp med De Dresserte Elger.

Skiræpp: 10.feb 2006
Skiræpp kan nå kjøpes på vår nettbutikk her.

Februar 2006:
De Dresserte Elger har laget musikkvideo til sangen Skiræpp. Videoen ble første gang vist 09 februar. Se bilder fra filmen her.

November 2005:
DJ Moose har brukt årets jaktsesongen til å jobbe i platestudio. Sammen med De Dresserte Elger er det blitt 16 nye sanger. Platen skal hete:


...og du kan få høre hele platen i november 2006.

DJ Moose og elgene har laget fem rykende ferske sanger. Les og lytt på denne siden.

Med på denne platen kan du høre en ny sang fra Elgenes kommede plate Året rundt. Sangen heter Baderømba og blir en killer til sommeren.

DJ Moose og De Dresserte Elger har spilt inn over 20 sanger for Postens frimerkeklubb for barn: Fri og Frank. Du kan høre noen av disse sangene på postens nettsider her!

De Dresserte Elger har lagd sanger til alle de tre platene fra UHU. 2 spelemannspriser og en nominasjon :-) Muuuuu!!
Lytt på eksempler her.

PS! Det ryktes at DJ Moose har lagd en utrolig skummel Halloween sang til platen Året rundt.

Du kan kontakte elgene her