Nytt: Elgenes gitarkurs!

17 mai 09
Elgene har konsertpakke for korps. Hele Året Rundt-showet er nå arrangert for korps/janitsjar. her finner du hele åtte Elgesanger bl.a. Skiræpp, Halloween og Baderømba. Du kan lese mer om showet, samt se og høre partiturene på denne siden.

 

 

Her er en smakebit på alle sangene fra CDen.

Her kan du se video av Vannmarsj - som Elgene har lagd.
26 mars 09
Elgene hadde premiere på sin nye påskesang: EGG RÆPP. I samarbeid med Opplysningskontoret for egg og hvit kjøtt er det blitt en fengende og kvikk låt. På utstillingen Min Drømme Påske på Folkemuseet kan sangen høres hele påsken igjennom.
http://wOg her er en videosnutt fra en storbandkonsert.

Her er link til Elgens video av Skiræpp!
November 08
Voksen skole i Oslo fylte 50 år. Elgene lagde en festforestilling for hele skolen med temaene: 50 år, Miljø og Året Rundt. Alle barna på skolen hadde lært seg sangene fra Elgeplaten. De hadde funnet frem kostymer og laget danser til hele konserten. Lærerne gjorde en kjempe innsats på dans og presenterte også dans gjennom 50 år sammen med Elgene. Når du ser på skolens emblem (til høyre) skjønner du sikkert hvorfor elgene følte seg spesielt hjemme på Voksen skole. Gratulerer med dagen :-)

Oktober 08
Elgene lager show sammen med Miljøagentene. MiljøShow fremføres første gang på Lillehammer i forbindelse med Miljøuka på Strandtorget kjøpesenter. Det er MiljøSti hele uka, som fører frem til show lørdag 18. oktober kl 14:00. Showet er for barn og familie. Elgene er veldig stolte av å få undersøke miljøet sammen med alle miljøagentene. Dette kommer mye god informasjon ut av. Showet kan bestilles hos Miljøagentene eller NMG. I anledning showet har Elgene fått seg grønne slips!

 
September 08
Elgene holdt foredrag om kulturverktøy, og fremførte en ny live-versjon av Skiræpp. Det var arrangementsdelen i Norgs Skiforbund som ble inspirert og opplyst av Elgenes tanker og visjoner.

September 08
Elgene holdt konsert på Hamar Musicfest for andre gang. Denne gangen var det sammen med Ett Fett Storband. Torbjørn og Lage Elg showet var åpningen på en kultursti gjennom byens gater.

August 08
Elgene er artister på Barneøya festivalen for små og store barn 16-17 august. Her blir det flere konserter hver dag, og mulighet til å synge inn en egen barnesang i Elgenes platestudio. Mor og far kan lære gitarspill og du kan prøve Virvel-konkurranse. Les mer på: www.barneoya.no. Musikalske gjester er BIT barnekor (bildet viser BIT og Elgene mens de tøffer seg for fotografen). Elgene skal også være bandet til Nissa på to konserter, samt kveldskonsert med Asgeir og Kunt Jørgen Røed Ødegård. Velkommen :-)

 

Juli 08
Elgene, Asgeir og Nissa spilte konsert sammen. Det skjedde i Frognerparken sammen med Knut Jørgen Røed Ødegård i anledning solformørkelsen den 1 august. Det var flere tusen publikummere i parken og responsen var stor.

  Februar 08
Skogens konge sang for Norges Konge. Det hele skjedde i Rådhuset 20 februar og markerte åpningen på jubileumsåret for Norsk Skiforbund. Elgene har fikk det ærefulle oppdraget å avsluttet middagsselskapet med sin sang "Skiræpp". Sangen ble fremført av Jon Elg og DJ Moose, sammen med 20 barn fra BIT barnekor i Asker. På bildet ser du Elgene i Formanssalen mens de bestiller mer vann og gress backstage.
  Juni 08
Elgene holdt barnekonsert for de ansatte hos Tandberg Video. Som invitasjon til konserten fikk alle ansatte med barn CD-platen "Året Rundt". Flere av barna kunne derfor være med og synge sangene under konserten. Her ser du to fornøyde Elger etter konserten!
Desember 07
Elgene var gjester i barneradioen på P4. Programleder Nissa og Elisabeth er gamle kjenninger av Elgene og det var gledelig musikalsk gjensyn. Elgene fortalte blant annet om sine planer for samarbeid med barneskoler i Oslo, ny musikkvideo på Skiræpp og nye sanger til kommende plate i 2008.
K September 07
Søndag var det konsert med Elgene. Denne gang var det Harald og DJ Moose som underholdt på Sæteren gård. Konserten var godt besøkt og etter Elgene var det ny barnekonsert med Lyriaka og Båten Elias. Heldigvis var det ingen jegere i skogen, så Elgene kom seg trygt inn til byen etter konserten.

August 28
SMAKENS UKE
Smakens uke går av stabelen i fem norske kommuner uke 42 og i den forbindelse har Elgene komponert en ny smaksræpp. Desverre har Elegene så mye å gjøre at teksten på versene ikke ble ferdig. Det er derfor utlyst en tekstkonkurranse: SKRIV TEKST PÅ SMAKSRÆPP. Du kan laste ned konkurranse regler og karaokeversjon av Smaksræpp her. Noter og refrengtekst finner du her. Vinneren får flotte premier og vinnerteksten blir spilt inn på CD. Les mer om konkurransereglene her.

i
Video fra konsert med Elgene og Ett Fett storband kan du se her. August 25
Elgene + Olsen = sant. All barn vil det kommende året bli kjent med dukken Olsen på NRK barnetv. Olsen våkner hver morgen i sin fiskekasse, hilsen GOD FISK TEL DØKK, og Musikken er laget av De Dresserte Elger.
  August 20
Nok en konsert med Elgene og Ett fett Storband. Også denne gang i strålende solskinn og masse folk. Plutselig kom en jeger på besøk, men han ble tatt godt vare på av Jon Elg - som viste han veien videre til restuarant Egon - for å finne noe å spise.
  Juni 07
Platen Året Rundt er kjøpt inn av Norsk Kulturråd. Det betyr at alle norske biblioteker nå har en kopi av platen for utlån. Elgene er kjempe stolte for denne oppmerksomheten og bukker dypt som takk.
Juni 07
Storbandkonsert for barn.
16 juni hadde Elgene og Ett Fett storband premiere på konserten En Musikalsk Reise Året Rundt. Konserten ble avhold på Sandvika Storbandfestivale og var veldig godt besøkt. konserten gjentas 25 august i Sandvika.

  Mars 07
SANGBOK - ÅRET RUNDT
Med den nye sangboken kan dere synge sammen med Elgene Året Rundt. Noter og tekster til alle sangene, samt karaokeCD. I tillegg er det tips for lærere og pedagoger i skole og barnehage. Boken bestilles her.
  Feb 07
SHOW MED ELGENE
Elgene holdt 4 konserter på Hamar under WM i Rally. Her ble DJ Moose kjent med Solan - en artig kar fra landet. I tillegg hadde Elgene vært med på å lage den nye Rælly Dance-sangen. Lytt her.

  Jan 07
MUSIKKVIDEO
Sammen med Norges svømmeforbund har vi lagd musikkvideo på sangen Vannmarsj. Snart kan du se filmen her. Korpsnotene kan du kjøpe her.

  20 des 06
GOD MORGEN NORGE
Elgene er et naturfenomen og fremførte sangen En Stille Stund live på God morgen Norge i TV2.


 
  Nov 06
Platen Året Rundt er klar for platebutikkene. En musikalsk reise Året Rundt for barn i alle anldre.

Elgene har med seg musikalske gjester som Nissa Nyberget, Johannes Joner, Bjørn Dæhlie, Vegard Ulvang og selveste GLAM.

Platen kan bestilles på denne siden eller kjøpes på denne linken.

Elgende hilsen
DJ Moose


Tidligere utgivelser
vvv